About

This blog’s made by me Randy Darmawan, I Post everything I like especially about entertainment and Some Cool downloadable stuff.

You can download for free, no charge!!!

please leave some comment after you watch n read at my blog, for any suggestion you can send it to my email pothepunkz@yahoo.co.id or leave a comment.

Thanks….

Advertisements

11 responses

1 09 2007
JhOs SeBasTiAN

haloo slm knl nama gw JHOS SEBASTIAN anak tiannersz …………….! loe termasuk tianersz………………………….. juga kan ?

1 09 2007
Randy Darmawan

oi Jhos S. salam kenal jg, gw sih bkn tianers sejati…hehhee gw lbh ke Blinkers (fans Blink 182).
Silakan donlot2 aja di blog gw 100% gratis… ok2
thx 4 ur visit

27 09 2007
jhosbastian

haloo kok blog loe sepi seh napa ?
kurang promosiyah eh ikutan poling di blog aq bsk subuh dahg di tutup polingnya lbh seru !!!
eh ada ini photo galerry
eh bang randy bikinin gw heder yah bang terserah dech poko ada gambar bertema basketball !
MW PHOTO apa kek blh ambil di blog aq krm ajah
ke blog aq
atau e-mail
jhoskeren@yahoo.co.id
oke bang !!!

30 09 2007
dex

video ma mp3nya di share dunkz……

30 09 2007
Randy Darmawan

@ Dex: Klo Video gw cuman Pny Trailernya I-Empire doank, ada di Post gw sblmnya di cek aja di Previous Post.

28 02 2008
bibomedia

Have a nice day !

9 07 2008
Nal

Cri brang2 famous d mana ya ?????

9 07 2008
FamousKids

Kalo barang aslinya ada di Jakarta, Mal Taman Anggrek, Senayan City jg ada…
klo barang Palsu byk di Blok M ama Taman Puring… 😀

24 09 2008
febry

hi……..

aq ngefans sm qm lo????????

oy,. tian aq dr pontianak,.

ble mnt fs g??????

15 08 2009
sam

bos famous d mta sma d senayan city yg ori jual dmanany ya??

15 08 2009
berto

bos famous d mta sma d senayan city yg ori jual dmanany ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: